.ff-form .ff-powered-img img { border: solid 1px rgba(0, 0, 0, 0.1); border-radius: 6px; width: auto; height: 0; }
top of page
Zoeken
 • beyersfilip

Bedrijfsmagie!Weet u wat OptimEyes uw bedrijf toewenst? Het succes van Tomorrowland met ú als gevierde bedrijfs-dj.

 1. Wat creëert de magie van Tomorrowland? Muziek & publieksfeedback.

 2. Wat creëert de magie van uw bedrijf? Uw data & uw medewerkers.

 3. Hoe wordt u bedrijfs-dj? Met uw OptimEyes-mengpaneel.


You're a company dj


Een dj bespeelt de massa met als enige instrument zijn mengpaneel. Hij creëert de magie waardoor individuele toehoorders één synchroon wiegende danszee worden. Van mensen die alles geven terwijl ze er plezier uit putten.

Net wat u als succesrijke manager in uw bedrijf bereikt. Lijkt deze vergelijking u vergezocht? Allerminst. Ontdek waarom.


Tomorrowland-magie


Als manager mixt u strategische inzichten en betrokken medewerkers tot een vuurwerk van resultaten. Net zoals een dj zijn twee elementen mixt:

 • de juiste klankkanalen

 • de feedback van zijn publiek


 • Mengt een dj de verkeerde kanalen tot geluid voor een publiek dat zich afvraagt waar hij eigenlijk naartoe wil? Dan is het feestje afgelopen nog voor het begonnen is. Exit!

 • Voelt hij zijn publiek feilloos aan, maar rommelt hij verder maar wat aan? Vrijgezellenfeestje! Lees: ambiance en knokpartijtjes met katers achteraf.

 • Is hij technisch onderlegd en rijgt hij zijn muzikale inzichten naadloos aan elkaar? Dan maakt hij prima radio. Fraaie achtergrondmuziek, maar ook niet meer dan dat.

 • En dan, dan is er de festivalmagie van de dance-dj. Alleen die gebruikt zijn mengpaneel in twéé richtingen: out & in. Hij combineert unieke sounds en kleeft er een vette beat onder. De massa zet zich in synchrone beweging, terwijl hij zijn ogen en oren spitst voor hun feedback. Razendsnel stuurt hij met zijn mengpaneel bij om hen nog meer op te zwepen. Zodat iedereen reikhalzend uitkijkt naar de volgende editie – inclusief de dj zelf.

De magie van uw bedrijf

Wat bepaalt uw succes als manager? De kordaatheid waarmee u úw twee succesingrediënten mixt:

 • de kracht van juiste inzichten uit juiste data

 • uitgevoerd door betrokken medewerkers: hoe meer persoonlijke context zij bij uw algemene strategie krijgen, hoe meer commitment* ze tonen. * Commitment is overigens méér dan betrokkenheid. "Voor eieren met spek heb je een kip nodig die betrokken is, maar een varken met commitment."​ • Medewerkers die niet weten welke kant ze uit moeten, omdat het management er geen kiest? Dan biedt u hen bezigheidstherapie en presteert uw bedrijf ver beneden zijn kunnen.

 • Bent u een geboren people manager? Die zijn medewerkers een boost of een berispinkje geeft wanneer nodig? Maar doet u dat noodgedwongen op basis van ruwe data, en niet van inzichten? Dan organiseert u een buurtfeest: iedereen werkt zich de ziel uit het lijf, maar niet gesynchroniseerd. De ontnuchtering volgt tijdens de bedrijfsafslanking – met u als zondebok.

 • Puurt u uit alle data de essentie voor een degelijk strategisch plan? Dan hebt u al een troef in handen. Maar vertaalt u die niet naar de context van iedere betrokken medewerker? Dan verzandt uw plan in een planeconomie. Iedereen doet wat hij denkt dat van hem verwacht wordt – zonder inspraak. En iedereen geraakt gefrustreerd: u omdat u uw doelstellingen niet haalt, uw medewerkers omdat ze niet worden gehoord.

Uw mengpaneel voor bedrijfsmagie

 • Wat OptimEyes u in handen geeft? Uw mengpaneel voor bedrijfsmagie. Dat u álle input en feedback, van data en van medewerkers, gestructureerd aanbiedt. En er bovendien een strakke drumbeat onder kleeft, die de uitvoering door uw medewerkers synchroniseert – zonder uw tussenkomst.

 • Vanachter uw mengtafel, vanuit uw cockpit stuurt u meteen bij richting resultaat. Zodat u, uw medewerkers én uw eigen manager trots terugblikken op hun gezamenlijke prestatie. “Laat die volgende doelstelling maar komen: wij kunnen ze aan!” ​

10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page