.ff-form .ff-powered-img img { border: solid 1px rgba(0, 0, 0, 0.1); border-radius: 6px; width: auto; height: 0; }
top of page

Activeer uw medewerkers
 

Nam u de horde van data naar uitvoerbare inzichten?
Schakel dan OptimEyes in om uw plan ook daadwerkelijk uit te voeren zoals gepland: 

Geef het stuur veilig uit handen

 

Zijn medewerkers voorspelbaar in hun falen? Dan ook in hun succes. En die loophole benut OptimEyes. 
 
Wij geven iedereen die betrokken is bij het halen van een doelstelling, zijn eigen digitaal motivatiepaneel. Daar checkt hij in real time of hij op koers zit of moet bijsturen. Hij kent precies zijn targets, zijn instructies én zijn aandeel in het globale succes. En leest alles af op het scherm(pje) van zijn keuze.

 

 

 

 

 


 
Breng de werkvloer naar het management

 
Denkt u nu aan een dashboard? Dat is nog niet eens het halve verhaal: iedere medewerker krijgt volwaardig eigenaarschap.

Want rondom het dashboard zit een virtuele cockpit. Hierin koppelt hij problemen terug, mogelijke oplossingen, ideeën. Hij roept niet langer in de woestijn, maar brengt eigenhandig de werkvloer naar het management. Deze aanpak bestendigt zijn inzet en voorkomt frustratie.

Stuuruithanden

Weet iédere medewerker
hoe hij/zij er voorstaat?

computer_monitor_16_9_18536 (2).png

Ontketen uzelf

 
Als manager blust u niet langer brandjes. U deinst niet meer terug voor de werkvloer waar u in een mum van tijd bedolven wordt onder individuele probleempjes.

Nee: u ontsnapt aan de waan van de dag. En krijgt eindelijk ruimte om te bedenken hoe u mórgen de concurrentie de loef zult afsteken.

 
Ontsnap aan de waan van de dag

 
Uw individuele cockpit speurt naar overeenkomsten in de feedback om systematisch weerkerende probleem bij de wortel aan te pakken. En door de gecoördineerde rapportering geraakt u niet meer bedolven onder mails, meetings en berichtjes die u moedeloos maken. U dendert niet meer door de gangen om te checken of uw medewerkers wel op koers zitten. Dát doet het uitvoeringssysteem nu in uw plaats.

Strategy Management.png

Hou de touwtjes in handen

 

Uw cockpit geeft u instant overzicht over prestaties en processen, successen en problemen. En alarmeert u bij nakende vertraging, mét de melding waarom dat zo is. Zo houdt u de zaken eindelijk echt in handen. Die rust en dat vertrouwen werken motiverend voor u en uw medewerkers.

Process kpi.png

Verrijk u met gerichte feedback

 

Uw actiecockpit is zoveel meer dan een dashboard. U kijkt niet langer aan tegen een monoloog van rapportages. Nee, u grijpt actief in wanneer dat nodig is.

  • Een vliegtuig houdt u toch ook niet in de lucht door alleen maar te kijken naar de tientallen metertjes?

  • Nee, u vertrouwt op de automatische piloot die ze continu en onmerkbaar checkt.

  • Tot de automatische piloot iets abnormaals spot. En het rapporteert - samen met de vluchtdata die ermee te maken hebben. Zodat u als gezagvoerder ingrijpt. Door de gashendel in te duwen, het hoogteroer bij te stellen of de cabinedruk op te voeren.

Waar zitten de knopen
in uw kwaliteitsmanagement?

qualitymanagement.jpg
Project en Portfolio Risk Management.png
Ontketenuzelf

Tem ieders omgeving

 
Ervoor zorgen dat iedereen doet wat hij moet doen om het gezamenlijke doel te behalen (top-down)? En valabele input vanuit de werkvloer doen opklimmen (bottom-up)? Dat is wat OptimEyes u belooft. 
 
Wij temmen ieders individuele werkomgeving zodat die het beste uit alle medewerkers naar boven brengt. En zij collectief úw doelstelling halen.
 
Hoe we dat doen? Met:

  • ons contextuele uitvoeringssysteem dat de strategische kloof dicht

  • experten die zich vastbijten in uw probleem en die de kracht van mensen aan de betrouwbaarheid en volharding van techniek koppelen

  • state-of-the-art software waarmee wereldwijd toonaangevende bedrijven in hun sector hun doelstellingen halen

  • opleidingen die garanderen dat de management- en coachingvaardigheden gelijke tred houden met de verbeterde uitvoering

Data to impact.png
Temomgeving
Afbeelding1.jpg
1024px-CRH_logo.svg.png
deneve logo.jpg
Logo bleckmann.png
bottom of page