.ff-form .ff-powered-img img { border: solid 1px rgba(0, 0, 0, 0.1); border-radius: 6px; width: auto; height: 0; }
top of page
amerik-schuitemaker.jpg

"Zelfde data, andere bril"

HartingBank is de grootste onafhankelijke speler voor zorg- en revalidatiehulpmiddelen van Nederland.
We voelden 
Amerik Schuitemaker, de Utrechtse vestingmanager, aan de tand over de samenwerking met OptimEyes.

logo-hartingbank.png

Amerik, liep de samenwerking met OptimEyes lekker?

“Dat mag je wel zeggen, en wel van bij de start. Verbazend hoe zij zich in korte tijd onze materie meester maakten. Ze snáppen gewoonweg de business in al haar facetten: operationeel, commercieel en financieel. Neem nu het operationele stuk: daar bewegen ze zich net even vlot in service of logistiek als in inkoop en verhuur.”

 

Verraste hun probleemanalyse jou?

"Hun daadkracht trof me: ze duiken erin en halen alles boven water. Omdat ze in de haarvaten van de materie doordringen, leidt hun analyse tot een snel en degelijk inzicht. Daarbij verzanden ze niet in details, maar bewaren ze voor jou het totaalbeeld. Je krijgt overzicht."

 

Bleef het bij de analyse?

“Nee, wij verwachten meer van onze consultants. (lacht) OptimEyes zorgt ervoor dat we de inzichten daadwerkelijk implementeren. Onze medewerkers krijgen hiervoor de juiste tools. En OptimEyes slaagt erin de noodzaak voor het gebruik ervan op hen over te brengen.

 

Trouwens, wanneer ik het over ‘tools’ heb, bedoel ik zowel die op uitvoerend niveau als de tools waarmee wij nu aansturen op management- en directieniveau. We kijken nu met z’n allen naar hetzelfde beeld, dezelfde data, maar door onze eigen bril."

 

Is OptimEyes een aanrader?

"Nou en of. Ik geef hen 100% de credits voor wat wij nu kunnen verwezenlijken. Wat me bovendien treft: OptimEyes is geen partij die zichtzelf onvervangbaar wil maken. Af is af, en dan is het ook goed.

Wees maar gerust dat we hen weten te vinden als we hen nog nodig hebben. Al is het maar omdat ze ook vlot met andere partijen samenwerken: ze zien hen niet als een bedreiging. Dat garandeert een soepel projectverloop."

logo-hartingbank.png
bottom of page